Siirry sisältöön

Maalaustyöt Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Savossa

Teemme maalausurakoita rakennusliikkeille, taloyhtiöille, kaupungeille ja kunnille. Vankka kokemus erilaisista pinnoista, huolellinen pohjatyö ja tehokkaat työmenetelmät ovat valttejamme kaiken kokoisissa projekteissa – sekä uudisrakentamisessa että saneeraustöissä.

Ulkomaalaukset

Julkisivujen ja muiden ulkona sijaitsevien pintojen maalaus sujuu ammattilaisiltamme nopeasti ja ensiluokkaisesta lopputuloksesta kiinni pitäen. Materiaalit ja pinnoitteet valitaan aina kohteen erityispiirteiden sekä toiveidesi mukaan.

Monipuolisen kokemuksemme ansiosta voimme taata sinulle parhaan lopputuloksen vaativissakin projekteissa. Meille aikataulussa pysyminen on kunnia-asia.

Sisämaalaukset

Sisätiloissa tehtävissä maalausurakoissa huomioimme aina kohteen käyttötarkoituksen. Tunnemme hyvin esimerkiksi liike- ja asuinhuoneistojen erilaiset vaatimukset. Luonnollisesti kuuntelemme tarkasti myös toiveitasi toteutuksen suhteen.

Erilaisia tarjoamiamme sisämaalauspalveluja ovat esimerkiksi rappukäytävämaalaukset, seinämaalaukset ja kattomaalaukset. Työskentelemme ripeästi ja ammattilaisemme pitävät huolta siitä, että lopputulos on kestävä ja miellyttää silmääsi.

saumaukset
Vieritä ylös